"FACE3DERM" DATABASE

Az orvosi képek leggyakoribb szerepe a diagnózis megállapításában van. Az orvos megjeleníti a képet és áttanulmányozza azt, majd a tapasztalata alapján döntést hoz. Bonyolultabb, nem egyértelmű esetekben további vizsgálatokra, más képalkotó berendezés használatára is szükség lehet. A képek megjelenítési technológiája mellett azokon további műveletek végezhetők, több kép esetén felmerülhet az igény a közös térben, egymásra vetítve történő megjelenítésre, valamint szükséges lehet a kép adattartalmának osztályozására.

Ezért egy olyan módszert, szolgáltatást dolgoztunk ki („FACE3DERM” Database), mely különböző orvosi képalkotó berendezések adatait, különböző időpontban készült adatokat olyan egységes adattároló és konvertáló szerkezetbe rendezi, hogy a létrehozott tömörítetlen formátumból veszteségmentesen lehet tömörített adattartalmat létrehozni és ebből a formátumból 3D holografikus kép jeleníthető meg az eljárás végén, nyomtatott formában.

Szolgáltatásunk segítségére lehet mind a plasztikai sebészeknek, hogy a helyreállító műtéteik kapcsán több szemszögből is szemügyre vehetik az adott testrészt, de diagnózisok felállításában is fontos szerephez juthat. Hatalmas előny egy jó minőségű, valós hologramként látni – műtét előtt – akár egy arcplasztika eredményét, akár egy foginplantátum, vagy egy anatómiai állkapocs rekonstrukcióját.

1/3
urinor3d.jpg